Γυναικείο ποδόσφαιρο: Τελευταίο παιχνίδι στο Μοσχάτο για τον ΓΠΟ Καστοριάς…

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Ολοκληρώνεται την Κυριακή το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Γυναικών Α’ Εθνικής.

Η ομάδα της Καστοριάς, η οποία με βάση την μεταφορά των βαθμών που απέκτησε από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στο μίνι πρωτάθλημα των play out, βρισκόταν στην τελευταία θέση με 4 βαθμούς, και όλα έδειχναν ότι είχε πολύ δύσκολη αποστολή, ενώ αρκετά από τα υπόλοιπα σωματεία, την θεωρούσαν, αδύναμη και σίγουρη για υποβιβασμό.

Τις αρνητικές αυτές προβλέψεις διέψευσαν κατά κράτος τα κορίτσια του Κύριλλου Καλλιμάνη, τα οποία αναγνωρίζοντας το πολύ δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα, προκειμένου να αποφύγουν τις δύο τελευταίες θέσεις που οδηγούσαν στον υποβιβασμό, κατάφεραν σε όλα μέχρι τώρα παιχνίδια των play out, να δείξουν το πραγματικό τους αγωνιστικό πρόγραμμα.

Αυτοπεποίθηση, αγωνιστικό πρόσωπο, πάθος και αποφασιστικότητα, ήταν το κλειδί της επιτυχίας και στα πέντε παιχνίδια.
Η ομάδα, μια αγωνιστική πριν το φινάλε, βρίσκεται ΑΗΤΤΗΤΗ στην 2η θέση, με απολογισμό, τέσσερεις νίκες, μία ισοπαλία, και ΜΗΔΕΝ ΠΑΘΗΤΙΚΟ, κάτι που δεν πέτυχε καμία άλλη ομάδα στην διαδικασία των play out αλλά και των play off!!!.

Έτσι, η ομάδα της Καστοριάς μετά από αυτήν την εκπληκτική πορεία της, εξασφάλισε μία αγωνιστική πριν τη λήξη των play out και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία. Βρίσκεται πλέον στην 2η θέση και διατηρεί ακέραιες ελπίδες να κατακτήσει ακόμη και την 1η θέση, εφόσον κερδίσει στο Μοσχάτο τον τοπικό Οδυσσέα, ο οποίος έχει υποβιβαστεί, και να μην κερδίσουν οι Ελπίδες Καρδίτσας στον επίσης υποβιβασμένο Λεοντικό Κηφισιάς.

Η αποστολή της Καστοριάς θα αναχωρήσει το Σάββατο για την Αθήνα και φιλοδοξεί να κλείσει νικηφόρα το φετινό πρωτάθλημα, να τερματίσει αήττητη, διατηρώντας για ένα ακόμη παιχνίδι ανέπαφη την εστία της, σφραγίζοντας στο Μοσχάτο κόντρα στον Οδυσσέα και τυπικά την ανανέωση για 4η συνεχόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής.

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης

Share This Article