Γιώργος Παπακώστας:Με πίστη στο αγωνιστικό μας πλάνο,ο στόχος της ανόδου στην League A’ επετεύχθη!!!!

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Μετά από τη νίκη 2-0 απέναντι στα Νησιά Φερόε και την άνοδο στην League A’-, o προπονητής της Εθνικής Κορασίδων Γιώργος Παπακώστας έδωσε συγχαρητήρια σε όλη την αποστολή της ομάδας και τόνισε ότι τα καλύτερα για αυτή τη γενιά έρχονται στο σύντομο μέλλον. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Παπακώστα.

“Συγχαρητήρια σε όλη την αποστολή της Εθνικής Ομάδας. Με την πίστη στο αγωνιστικό μας πλάνο και τη σοβαρότητα την οποία δείξαμε σε όλες τις αναμετρήσεις, πετύχαμε τον στόχο  της ανόδου στην League A του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Γνωρίζαμε πριν το τουρνουά ότι είμαστε το θεωρητικό φαβορί του ομίλου, αλλά δεν υποτιμήσαμε κανέναν αντίπαλο, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις και στα τρία παιχνίδια. Το γεγονός ότι δεν δεχτήκαμε γκολ σε κανένα παιχνίδι και σκοράραμε συνολικά 12 φορές δείχνει την ποιότητα της Εθνικής Κορασίδων.

Η επιτυχία αυτή είναι σημαντική, καθώς πρόκειται για μια καινούργια ομάδα και οι παίκτριες προπονούνται μαζί εδώ και λίγους μήνες. Υπάρχει ωστόσο πολύ ταλέντο και είμαι σίγουρος ότι έχουν μέλλον στην ποδοσφαιρική τους καριέρα.

Η ποιότητα των κοριτσιών σε συνδυασμό με το εξαιρετικό κλίμα που είχαμε στα αποδυτήρια, μας οδήγησαν στην πρωτιά του ομίλου.

Είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι με την στήριξη της ομοσπονδίας και τη βοήθεια του τεχνικού Διευθυντή των Εθνικών Ομάδων Κώστα Κωνσταντινίδη υπάρχει πρόοδος σε όλες τις αναπτυξιακές Εθνικές Ομάδες και θέλω να τους ευχαριστήσω όλους θερμά για το πλάνο και τον σχεδιασμό τους, που φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το τεχνικό επιτελείο που δούλεψε άρτια για να έρθει η άνοδος στην League A , την assistant coach Ανθούλα Σαββίδου, την προπονήτρια τερματοφυλάκων Ελένη Πελετίδου, τον γιατρό Αθανάσιο Παγώνα, την φυσικοθεραπεύτρια Μαρία Ανδριοπούλου, τον φροντιστή Σταμάτη Βουρλιώτη, τον team manager Δημήτρη Βοζίκη και την αρχηγό της αποστολής Αριστέα Ρόμπολα”.

ΠΗΓΗ: wsl.gr

Share This Article