Γ΄ Εθνική: Όσο ζει ελπίζει ο Μακεδονικός Φούφα που κέρδισε 1-0 την Καστοριά

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Ένα γκολ του Βαγγέλη Σεκουλίδη στο 15ο στάθηκε αρκετό για να χαρίσει μια σπουδαία νίκη στον Μακεδονικό Φούφα απέναντι στην Καστοριά στο γειτονικό ντέρμπι για την 21η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής.

Ο Μακεδονικός που παίζει με την πλάτη στο τοίχο όλα τα παιχνίδια του έπαιξε με πάθος και ψυχή και κατάφερε να φτάσει στο πολύτιμο τρίποντο απέναντι σε μια Καστοριά που προσπάθησε για το καλύτερο ενώ σε πολλές φάσεις οι παίκτες της είχαν πολλά νεύρα με τις αποφάσεις του διαιτητή.

Στο 93’λεπτό μάλιστα λόγω έντονης διαμαρτυρίας αποβλήθηκε ο Μανακίτσας για να ακολουθήσει μια μικρή ένταση και να χρειαστεί η επέμβαση της αστυνομίας


Γενικά έγινε ένα παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες που το παρακολούθησαν περίπου 300 φίλαθλοι από τους οποίους οι 100 περίπου ήταν από την Καστοριά.

Φάσεις και γκολ

Στο 9′ σουτ του Μανακίτσα ελάχιστα έξω και στο 15ο κόρνερ Τοπάλη άστοχη έξοδος Τσαρούχα και ο Σεκουλίδης με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 20′ σέντρα Τοπάλη κεφαλιά Χάιτα μπλόκαρε ο Τσαρούχας.

Στις καθυστερήσεις ο Θεοδουλίδης έδωσε στο Χάιτα που βρέθηκε απέναντι στο Τσαρούχα που βγήκε γρήγορα του έκλεισε το οπτικό πεδίο και χάθηκε η ευκαιρία. Στο 47′ σουτ Τοπάλη έξω από τη περιοχή εντυπωσιακή απόκρουση Τσαρούχα σε κόρνερ ενώ αμέσως μετά ο τερματοφύλακας της Καστοριάς είπε όχι σε σουτ του Θεοδουλίδη.

Στο 56’ευκαιρία για την Καστοριά όταν το σουτ του Πάλλα πέρασε άουτ ενώ την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Βασσάκη στο 67′


Στο 74′ ο Φωλίνας επιχείρησε το σουτ που τελικά κατέληξε σε πάσα στον αμαρκάριστο Τσελέπη που μόνος απέναντι στον Δημητριάδη δεν μπόρεσε να το νικήσει στο τετ-α-τετ.


Στο 80′ εκτέλεση φάουλ Τοπάλη ο Ρωσσίδης δεν μπόρεσε από κοντά. Στο 94ο ο Τσαρούχας νίκησε στο τετ-α-τετ τον Κοντογουλίδη.

Διαιτητής: Χατζηπαναγιώτου (Σ.Δ Ηπείρου) ο οποίος έκανε μια καλή διαιτησία Βοηθοί: Ευάγγελου – Πασιάς (Σ.Δ Ηπείρου)

Απέβαλε δίκαια στις καθυστερήσεις τον Μανακίτσα για διαμαρτυρία (σε αυτό το σημείο είχαμε έντονες διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους).

Κίτρινες είδαν οι Ρωσσίδης, Τοπάλης, Ελευθεριάδης, Barro, Γκέγκας, Balde

Μακεδονικός Φούφα: Δημητριάδης, Παπάς, Μωυσιάδης, Σεκουλίδης (28 λ.τ. Ρωσσίδης), Σερσέμης, Κοντογουλίδης, Θεοδουλίδης (77ο Καλογιαννίδης), Καρρασιούνας, Χάιτας, Τοπάλης, Βασάκης (69o Μητσόπουλος)


Καστοριά: Τσαρούχας, Tozzo, Tarelli, Ελευθεριάδης (57ο Γκέγκας) Φωλίνας, Μανακίτσας, Barro (68ο Balde), Παναγιωτίδης (77ο Κωνσταντίνου), Σαββόπουλος, Πάλλας, Μηλιάτης (46ο Τσελέπης).

Πηγή: e- ptolemeos Θεόφιλος Ηλιάδης

Share This Article