Β’ ΕΠΣ Κοζάνης:Δαναοί 2000…Μια χρονιά που ξεπερνά την φαντασία μας για ότι έχουμε καταφέρει…

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

ΔΑΝΑΟΊ ΠΡΏΤΑ ΤΆ ΠΑΙΔΙΆ.

Σήμερα τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Κοζάνης, και η ομάδα μας είχε να αντιμετωπίσει την ήδη Πρωταθλήτρια και παρά πολύ καλή ομάδα του Μ.Αλέξ.Άρδασσας

Η φιλοσοφία μας σαν Ακαδημία ποδοσφαίρου και σαν άνθρωποι δεν θά μπορούσε να είναι άλλη από το να τους υποδεχτούμε όπως αρμόζει σε μια ομάδα πρωταθλητή με χειροκροτήματα στην είσοδο του αγωνιστικού χώρου.

Το παιχνίδι που ακολούθησε ήταν πολύ καλό και από τούς δύο αντιπάλους. Θα μπορούσε να βγει νικητής οποίος πετύχαινε πρώτος γκολ και έτσι έγινε, μετά από μία περίτεχνη προσωπική ενέργεια του Μπαλτζή.

Εδωσε την μπάλα στον ξεμαρκάριστο Παπά που δεν δυσκολεύτηκε νά γράψει τό 1-0 όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Με αυτή την νίκη η ομάδα μας έπιασε στην 2η θέση την ομάδα του Α.Σ. Βαθυλάκκου καί έτσι θά αντιμετώπισει την Κυριακή 7 Μαίου σε αγώνα μπαράζ την ομάδα της Δόξας Βερμίου Πύργων, ομάδα Α’ Κατηγορίας για την άνοδο στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Κοζάνης.

Μετά τό παιχνίδι μπαράζ οι προπονητές καί ο γενικός αρχηγός θά δώσουμε συνέντευξη όπως έχουμε υποσχεθεί,για την φετινή χρονιά.

Μια χρόνια που ξεπερνά καί την φαντασία μας με αυτά που έχουμε καταφέρει ως στιγμής.Να σημειώσουμε ότι είχαμε τρεις τραυματισμούς :Πολύμερος,Ηλιάδης και Λογδανίδης.

Τους ευχόμαστε περαστικά και γρήγορα κοντά μας!ΔΑΝΑΟΙ ΠΑΊΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΆΖΟΥΜΕ

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης

Share This Article