Βράζουν» στον Ολυμπιακό Βόλου για την διαιτησία με Α.Ε.Π.Κοζάνης «Δεν θα γίνει ανεκτή νέα αδικία σε βάρος της ομάδας μας!…”Δηλώσεις Σταματίου”

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

«Λευκή» ισοπαλία είχαμε στην παγωμένη Νεάπολη για Ολυμπιακό Βόλου και ΑΕΠ Κοζάνης, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό και να μένουν εντός της επικίνδυνης ζώνης.

Μετά το τέλος του αγώνα η ερυθρόλευκη διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση έχοντας σφοδρά παράπονα από τη διαιτησία:

Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου γύρου του φετινού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Γ Εθνικής κατηγορίας δεν ασχολήθηκε ούτε διαμαρτυρήθηκε για την διαιτησία των αγώνων της ομάδας μας αν και αδικήθηκε σε πολλές περιπτώσεις.

Σήμερα όμως στο γήπεδο της Νεαπόλεως διεπράχθη μία κραυγαλέα παράβαση των κανονισμών από τον διαιτητή του αγώνα με τον μή καταλογισμό καταφανούς πέναλτυ υπέρ της ομάδας μας σε κρισιμότατη χρονική στιγμή.Μή καταλογισμός που στέρησε δύο πολύτιμους βαθμούς από την προσπάθεια που κάνει η νεανική μας ομάδα και διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

Κύριοι, σας γνωρίζουμε ότι δεν θα γίνει πλέον ανεκτή νέα αδικία σε βάρος της ομάδας μας.Κανένας δεν έχει δικαίωμα να βάζει τρικλοποδιές στον κόπο του ιστορικού μας Συλλόγου. Απαιτούμε σεβασμό και ισονομία.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου για την συνεχή στήριξη που δίνουν και να δηλώσουμε ότι συμπεριφορές ελάχιστων ατόμων δεν εκφράζουν τον ιστορικό μας Σύλλογο, είναι κατακριτέες από όλους και πιθανόν υποκινούμενες προς ζημία του Συλλόγου μας.

Είμαστε δίπλα στο προπονητικό επιτελείο και στους αθλητές μας που είδαν σήμερα τους κόπους τους να μην ανταμείβονται όχι από αποτυχία αλλά από την ανεπάρκεια της διαιτησίας και είμαστε βέβαιοι ότι στην συνέχεια του πρωταθλήματος θα πετύχουμε τον στόχο μας.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν άλλωστε και τα σχόλια του Κώστα Σταματίου:

Πηγή: Regista

Share This Article