Β’Κατηγορία: “Πέρασε” από το Στρατιωτικό ο Ηρακλής Δρεπάνου με 1-3 απέναντι στις Ελπίδες Α.Ε.Κοζάνης

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Πήρε την νίκη που χρειαζόνταν ο Ηρακλής Δρεπάνου στο Στρατιωτικό Γήπεδο και πλησίασε στον ένα βαθμό τους Δαναούς Κοζάνης που βρίσκονται στην τρίτη θέση της Β’ Κατηγορίας που οδηγεί στο μπαράζ με τον τρίτο από τέλος της Α’ Κατηγορίας.

Το παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας ήταν σχετικά καλό, κάτω από ανοιξιάτικο καιρό.

Κάτω από την εστία του Δρεπάνου αγωνίστηκε ο 48χρονος Θεόδωρος Μωϋσίδης που στο παρελθόν αγωνίστηκε στην Α.Ε. Κοζάνης στην Δ’ Εθνική αλλά και σε πολλές άλλες ομάδες της περιοχής.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με τις Ελπίδες να παλεύουν το παιχνίδι, αλλά τελικά το Δρέπανο να σκοράρει στο 44′ με σουτ του Μπάμπη Κεϊσογλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ελπίδες είχαν την κατοχή και πίεσαν για την ισοφάριση αλλά στο 71′, κόντρα στην ροή του παιχνιδιού, ο Ηρακλής έκανε το 0-2 με κεφαλιά του Τζίκα μετά από ωραία σέντρα του Κεϊσογλου στο δεύτερο δοκάρι.

Το παιχνίδι τελείωσε ουσιαστικά στο 76′ με γκολ του Φτάκα με σουτ από κοντά μετά από αδράνεια της άμυνας των Ελπίδων.

Οι Ελπίδες πέτυχαν στο 88′ το γκολ της τιμής με πέναλτυ που εκτέλεσε ο Μάκης Πεσλής μετά από ανατροπή του Παπαθανασίου από τον Μωϋσίδη.

Ελπίδες Α.Ε.Κοζάνης (Νίκος Αντωνιάδης): Νατσιός, Μαυρουδής (83′ Νιάκας), Παπαζήσης, Μπάλλας, Παπαθανασίου, Πεσλής, Κουτσοσίμος (74′ Ζαράνης), Καμβύσης (65′ Τρέβλας), Γκάργκας (83′ Ζέρβας), Γκόγκος (65′ Μαργαρίτης), Λ. Παπαδόπουλος.

Ηρακλής Δρεπάνου(Γιάννης Ιωαννίδης): Μωυσίδης, Παναγιωτίδης, Ελευθεριάδης, Μητράγκας, Γεωργιάδης (75′ Κούζογλου), Α. Καλημέρης (59′ Γ. Παπαδόπουλος), Κεϊσογλου, Τζίκα, Κυριακίδης (34′ Γ. Καλημέρης, 75′ Στάθης), Κοντοδήμος, Βασιλειάδης (59′ Φτάκας).

Διαιτητής: Α. Σίας.

Βοηθοί: Κουτούλας, Κ. Σίας.

Ρεπορτάζ αγώνα: aekozanis Φωτογραφίες: Αθλητική Ανασκόπηση

Share This Article