Α.Ο.Κρόκος: Ένα ακόμη παιδί της Ακαδημίας ποδοσφαίρου μας, ο Κώστας Πλάκας στην 1η θέση του Πανελλήνιου Συνεδρίου Φοιτητών Φυσικοθεραπείας.

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Την 1η θέση στην Πανελλήνια Ολυμπιάδα Φοιτητών Φυσικοθεραπείας κατέλαβε ο Κώστας Πλάκας.

Γέννημα θρέμμα της Ακαδημίας ποδοσφαίρου “Α.Ο.Κρόκος”,ο Κώστας με αυτήν την πολύ μεγάλη διάκριση μας κάνει υπερήφανους!!!!

Η χαρά όλων στην Ακαδημία μας απερίγραπτη και συγχαίρουμε τόσο τον ίδιο όσο και την υπέροχη οικογένεια του, που τον στήριξαν και τον στηρίζουν στους στόχους του.

Η πολύ δουλειά,η επιμονή και η μεθοδικότητα του Κώστα Πλάκα τον οδήγησαν στους κορυφαίους στο είδος του.

Η πιο σπουδαία διάκριση του συνεδρίου αυτού, αφορά τους φοιτητές που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό μαζί με τον ελεύθερο τους χρόνο για την οργάνωση και διεξαγωγή του 1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Φοιτητών Φυσικοθεραπείας. Χάρις αυτών, είχαν την ευκαιρία συμφοιτητές τους να κερδίσουν την εμπειρία της παρουσίασης των ερευνών τους μπροστά σε κόσμο, να διακριθούν, να μάθουν και να κάνουν νέες γνωριμίες δημιουργώντας ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη.

Η Διοίκηση της Ακαδημίας ποδοσφαίρου “Α.Ο.Κρόκος” αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί τόσο τον Κώστα Πλάκα όσο και την οικογένειά του.

Share This Article