Α.Ε.Π.Κοζάνης: Ο “πολεμιστής” Ποσινακίδης…..

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Η χαρά κάθε προπονητή, να έχει έναν παίκτη σαν τον Ηλία Ποσινακίδη και η ΑΕΠ Κοζάνης είναι τυχερή που τον έχει στο ρόστερ της.

Ο αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής, μεταγράφηκε στην ομάδα μας, τον Ιανουάριο μόλις, έχοντας ουσιαστικά ελάχιστες παραστάσεις, καθώς αγωνιζόταν στα τοπικά πρωταθλήματα της περιοχής μας.

Αμέσως ενσωματώθηκε και πήρε τις ευκαιρίες του, αφού το πάθος που τον χαρακτηρίζει, εντυπωσίασε το τεχνικό τιμ και φυσικά του δόθηκαν οι ευκαιρίες.

Παρά το γεγονός ότι εργάζεται και μάλιστα υποχρεωμένος να δουλεύει σε βάρδιες, ο Ηλίας, θυσιάζει αμέτρητες ώρες από τη ζωή του -μόνο για τις μετακινήσεις του χρειάζεται σχεδόν 1,5 ώρα την ημέρα- αλλά τα αποτελέσματα τον δικαίωσαν.

Γεννημένος τον Δεκέμβριο του 2000, ο Ηλίας, διαθέτει μια εκρηκτικότητα στα πρώτα μέτρα που λίγοι ποδοσφαιριστές έχουν, ενώ όταν αποφασίζει να βγάλει την μπάλα στην επίθεση το κάνει σε πολύ υψηλό τέμπο, κάτι που μάλιστα μας έδωσε αρκετά τερματα σε μερικά παιχνίδια μας.

Με πολύ καλό πόδι, είναι ένας από τους παίκτες μας που εκτελεί τις στατικές φάσεις, ενώ με τα πνευμόνια που διαθέτει, γίνεται ήδη ένας παίκτης-πολυεργαλείο αφού μπορεί να αγωνιστεί και σαν αμυντικός μέσος, έκτος της θέσης του στα άκρα της άμυνας μας.

Έτσι είδαμε άλλο ένα παιδί, με μηδέν ποδοσφαιρικό παρελθόν, να αναβαθμίζεται γρήγορα, καθώς πέρα από το αδιαμφισβήτητο ταλέντο και θέληση που διαθέτει, απαιτείται και ένα ιδεώδες περιβάλλον αλλά και σωστό τεχνικό τιμ, κάτι που προφανώς και διαθέτει η ΑΕΠ Κοζάνης.

ΠΗΓΗ: aepfc.gr

Share This Article