Α.Ε.Π.Κοζάνης: Μοναδικός σκοπός η νίκη την Κυριακή απέναντι στην Καστοριά

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Ξεκίνησε από χθες η προετοιμασία της ΑΕΠ Κοζάνης, ενώ σήμερα ενσωματώνονται οι πάντες, έτοιμοι όλοι για τα τελευταία…χιλιόμετρα της φετινής σεζόν.

Τα περισσότερα από τα παιδιά, ταξίδεψαν για τις ιδιαίτερες τους πατρίδες, ενώ ο Ουρουγουανός μας άσσος, Λόπεζ, γιόρτασε Πάσχα στη Λάρισα φιλοξενούμενος του φίλου του αλλοδαπού ποδοσφαιριστή, Κασσας.

Η διακοπή του Πάσχα, δεν ήταν και η ιδανική για την ομάδα μας, που εδώ και 5 αγωνιστικές παραμένει αήττητη, έχοντας σημειώσει 4 συνεχείς νίκες και δείχνοντας -επιτέλους – τον πραγματικό της εαυτό.

Απών δυστυχώς ο Πέτρος Κουντούρης, που χάνει όλο το υπόλοιπο της σεζόν, επέστρεψε από Κύπρο ο τεχνικός κ. Ανδρονίκου χθες το βράδυ, όπως και ο προπονητής μας κ. Μπιτσώρης.

Όλη η ποδοσφαιρική μας οικογένεια, παραμένει…προσγειωμένη, ξεχνώντας τις μεγάλες νίκες, έχοντας όμως όλοι πια διαπιστώσει ότι οι δυνατότητες της ομάδας δεν…έχουν ταβάνι, προετοιμάζονται για να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό.

Στο επίκεντρο πια του ενδιαφέροντος, ο αγώνας της Κυριακής κόντρα στην Καστοριά, ένας αγώνας στον οποίο η ΑΕΠ Κοζάνης έχει μοναδικό της στόχο τη νίκη και μόνο τη νίκη.

Πηγή: aepkozanis

Share This Article