Α.Ε.Π.Κοζάνης: “Δεν θα λυγίσουμε ποτέ”

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Κόντρα στις…τριτοκοσμικές συνθήκες και στις…εντεταλμένες υπηρεσίες, η ΑΕΠ Κοζάνης, πέρασε από την Ελασσόνα έστω δια πυρός και σιδήρου, παίρνοντας μια παλληκαρίσια νίκη.

Και το ότι τα δύο τέρματα σημειώθηκαν στα τελευταία λεπτά, δίνει στη νίκη την πραγματική της διάσταση.

Αφιονισμένοι οι παίκτες μας, με αυτά που βίωναν άλλη μια φορά (φάουλ, φάουλ, φάουλ…), -του Λόπεζ για παράδειγμα, που έτρεχε χθες όλη νύχτα με διάσειση στα νοσοκομεία, δεν του έδωσε καν φάουλ στη συγκεκριμένη φάση- ανύπαρκτο πέναλτι, απειλές και μπραβιλίκια, έδωσαν την απάντηση τους.

Η ομάδα μας δεν ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο( απόντες Φρεντ-Πατίλας), με τον 15χρονο Καραγιαννίδη στην αρχική ενδεκάδα, κατάφερε με ΠΟΣΙΝΑΚΙΔΗ να προηγηθεί, να ισοφαριστεί στο 45′ με πέναλτι- εφεύρεση και να βρίσκεται μάλιστα πίσω στο σκορ με την επανέναρξη.

Όσο όμως η ώρα περνούσε, η ποιότητα των παικτών μας κυριάρχησε ενώ…η Θεία Δίκη, επιτέλους ήταν με το μέρος μας.

Στο 90′ και στο 93′, με δύο πανέμορφα μάλιστα τέρματα, οι παίκτες μας έδωσαν τη δική τους απάντηση.

Η ΑΕΠ Κοζάνης, δεν αλλάζει τη φιλοσοφία της, δεν θα μετάσχει στην κατηφόρα που ήδη από καιρό βρίσκεται το ποδόσφαιρο και με τη στάση ζωής όλων των ανθρώπων της, θα συνεχίσει το μοναχικό της δρόμο… Παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο, δίνοντας τόπο στα νέα παιδιά και δίνοντας το παράδειγμα σε όποιον ήθελε ακολουθήσει.

Με όποιο κόστος….

ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΓΙΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ

ΠΗΓΗ: aepfc.gr

Share This Article