Α’ Ερασιτεχνική Κατηγορία Κοζάνης: Δύσκολο “τρίποντο” για τον Μακεδονικό Σιάτιστας κόντρα στην Α.Ε. Περδίκκα – Τα γκολ (φωτογραφίες – βίντεο)

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Ξεπέρασε το εμπόδιο της Α.Ε. Περδίκκα ο Μακεδονικός Σιάτιστας, κερδίζοντας δύσκολα με σκορ 2-1 και έτσι συνεχίζει να οδηγεί την «κούρσα» του πρωταθλήματος, έχοντας πίσω του σε απόσταση «αναπνοής» τον Εορδαϊκό Πτολεμαΐδας.

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του Α’ Τοπικού Ε.Π.Σ. Κοζάνης.

Η ομάδα της Σιάτιστας άνοιξε το σκορ στο 7′ λεπτό, μετά από κεφαλιά του Μπούρτσου, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίχτες πολύ νωρίς, αφού στο 11′ λεπτό αποβλήθηκε ο Τσεμπερλίδης.

Παρ’ όλα αυτά ο Περδίκκας βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει στο 65′ λεπτό, με τον Τσάρδα να κάνει το 1-1.

Οι παίχτες του κύριου Παρασκευά όμως ευτύχισαν στο αμέσως επόμενο λεπτό να ξανά πάρουν προβάδισμα, αφού στο 66’ και πάλι ο Μπούρτσος με απευθείας εκτέλεση φάουλ θα κάνει το 2-1 για τον Μακεδονικό Σιάτισταςς, όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Έτσι η Σιάτιστα έφτασε τους 54 βαθμούς και συνεχίζει στην 1η θέση της βαθμολογίας. Την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Α.Ε. Κοζάνης.

Από την άλλη, η Α.Ε. Περδίκκα παρέμεινε στους 44 βαθμούς και την 3η θέση. Την επόμενη εβδομάδα, θα υποδεχτεί τον Μακεδονικό Κοζάνης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μακεδονικός Σιάτιστας (Παρασκευάς): Γρηγοριάδης, Ραφαηλίδης, Μπατσής Χ., Μπούρτζος, Γεωργάκας, Ζερβανταρίδης, Καραγιάννης, Μπατσής Β., Τσακνάκης, Παπουτσίδης Τ., Δεληζήσης.

Έπαιξαν ακόμα: Κατσίρης, Α, Παπουτσίδης Χ., Σίμος

Α.Ε. Περδίκα: (Θεοδωρίδης): Μήτκας, Τσιντός, Τσάρδας, Λιάμης, Τζουβάρας, Τσιντός, Παναγιωτίδης, Βλαδίκας, Συμεωνίδης , Παπαγαθονίκου, Τσεμπερλίδης.

Έπαιξαν ακόμα: Βλάχος, Μπεσπάρας, Λυπιρίδης

*Με πληροφορίες από το www.siatista-info.com

**Φωτογραφίες: www.siatista-info.com

Δείτε το βίντεο του Siatista-Info:

Share This Article