“Ασταμάτητος” ο Εορδαϊκός…14 συνεχόμενες νίκες για την “αρμάδα” του Γιώργου Ιωαννίδη

Παύλος Καλεμκερίδης
3 Λεπτά αναγνωσης

Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο (ενώ έβρεχε και κατά διαστήματα) ο Εορδαϊκός δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Ατρόμητο και κερδίζοντας με 9-0 συμπλήρωσε 14 συνεχόμενες νίκες στην Α’ Ερασιτεχνική Κατηγορία.

Το παιχνίδι ήταν στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής και πριν την έναρξη του κρατήθηκε 1 λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Όσο αναφορά το καθαρά αγωνιστικό μέρος οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς καλύτεροι και επιβεβαίωσαν για ακόμα ένα παιχνίδι ότι αποτελούν την πιο φορμαρισμένη ομάδα στο πρωτάθλημα ενώ οι φιλοξενούμενοι με μια άκρως νεανική ομάδα προσπάθησα για το καλύτερο.

Φάσεις και γκολ

Μόλις στο 2′ εκτέλεση φάουλ από τον Τσαγκαλίδη κεφαλιά του Πούλιου και 1-0 και 3 λεπτά μετά πανομοιότυπη φάση αυτή τη φορά σέντρα Τσαγκαλίδη κεφαλιά Πούλιου στο «παραθυράκι» και 2-0.

Στο 17′ καταπληκτική μπροστινή μπαλιά για τον Χ. Χαραλαμπίδη που έκανε πολύ όμορφο κοντρόλ πλάσαρε τον Μπερμπερίδη αλλά η μπάλα κόλλησε στη λάσπη λίγο πριν περάσει τη γραμμή.

Στο 16′ ο Καβαλάρης μπήκε στη περιοχή γύρισε στον Τσαγκαλίδη που με δυνατό σουτ έκανε το 3-0.

Στο 25′ σουτ του Κωτίδη από κοντά απέκρουσε ο Παναγιωτίδης και 2 λεπτά μετά σέντρα του Χ. Χαραλαμπίδη εξ΄ επαφής σουτ Σέχι …άουτ.

Στο 34′ πάσα του Σέχι για τον Χ. Χαραλαμπίδη που με δυνατό σουτ έκανε το 4-0 και αμέσως μετά σέντρα Βούρτη κεφαλιά Μ. Χαραλαμπίδη σε κόρνερ ο Μπερμπερίδης.

Στο 41’λεπτό εκτέλεση κόρνερ από τον Βούρτη ο Μ. Χαραλαμπίδης πήδηξε πιο ψηλά από όλους και με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 5-0 και στο 45′ ο Καβαλάρης με σουτ μέσα από τη περιοχή έκανε το 6-0.

Με την έναρξη του 2οου ημιχρόνου, ο Σέχι ανατράπηκε από τον Μυλωνά μέσα στη περιοχή ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι αλλά ο Μπαλίτσας που ανέλαβε την εκτέλεση του έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 52′ σέντρα του Βούρτη ο Μυλωνάς δεν μπόρεσε να διώξει και ο Χ. Χαραλαμπίδης από κοντά έκανε το 7-0.

Στο 59′ σουτ του Μεντεκίδη η μπάλα βρήκε στο δεξί κάθετο δοκάρι και έφυγε άουτ όπως και το σουτ του Τρούπκου λίγο μετά.

Στο 72′ ο Ταγγίδης μπήκε στη περιοχή αλλά στο τετ-α-τετ νικήθηκε από τον Μυλωνά εν’ω 2 λεπτά μετά το σουτ του Στεργιόπουλου μέσα από τη περιοχή πέρασε άουτ.

Στο 80’παράλληλη σέντρα του Στεργιόπουλου ο Μεντεκίδης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 8-0.

Στο 88′ τέλος ο Βούρτης γύρισε στον Στεργιόπουλο που με αριστερό σουτ έγραψε το τελικό 9-0.

Διαιτητής: Πελετίδης

Βοηθοί: Ζαφείρης- Τσιγγένης

Κίτρινες είδαν οι Χ. Χαραλαμπίδης, Μ. Χαραλαμπίδης, Τσαγκαλίδης, Σ. Χαραλαμπίδης

Εορδαϊκός(Γιώργος Ιωαννίδης) Παναγιωτίδης, Στεργιόπουλος, Βούρτης, Μ. Χαραλαμπίδης (56′ Σωτηριάδης), Πούλιος, Μπαλίτσας (61’Στεφανίδης), Χιμολάρι, Τσαγκαλίδης, Καβαλάρης (56′ Τρούπκος), Χ. Χαραλαμπίδης (56′ Ταγγίδης), Σέχι (51’Μεντεκίδης)

Ατρόμητος Πτολεμαΐδας(Κώστας Μαργιορίδης) Μπερμπερίδης (46′ Μυλωνάς), Ραμπίδης, Σ. Χαραλαμπίδης, Εμμανουήλ, Παναγιωτίδης (36’Δαβίτης), Κούσης, Βλάχος (71’Δαλκερανίδης), Καραφουλίδης , Κωτίδης (56′ Μουστάκας), Ι. Σίσκος (56′ Η. Σίσκος), Κοκόζογλου.

Ρεπορτάζ αγώνα – Φωτογραφίες e- ptolemeos Θεόφιλος Ηλιάδης

Share This Article