Αρνητικές εξελίξεις στον Ηρόδοτο… αποβάλλεται από την Super League 2.

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Ο Ηρόδοτος «τελειώνει» από το πρωτάθλημα και θα γίνει η δεύτερη ομάδα που αποβάλλεται από την Super League 2.

Αρνητικές εξελίξεις προκύπτουν στον Ηρόδοτο. Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού δεν πλήρωσε τους πέντε προσφυγές και θα οδηγηθεί στην αποβολή από το πρωτάθλημα.

Το παραπάνω επιβέβαιωσε και η Πρόεδρος της ΠΑΕ Κατερίνα Τσαντηράκη. Ειδικότερα, έγραψε στα social media: «Ο Ηρόδοτος τελείωσε!», ενώ επανήλθε με νέο σχόλιο, λέγοντας πως δεν πληρώθηκαν οι οφειλές περίπου 40.000 ευρώ.

Ο Ηρόδοτος είχε διορία έως και χθες τα μεσάνυχτα να πληρώσει τους παίκτες. Όμως αυτό δεν έγινε. Πλέον οι Κρητικοί βάσει κανονισμών θα αποβληθούν, καθώς εξέπνευσε η προθεσμία των πέντε εργάσιμων ημερών.

Δείτε τι λέει η Πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρόδοτος Κατερίνα Τσαντηράκη

Θυμίζουμε ότι αφαιρέθηκαν 15 βαθμοί λόγω οφειλών στους Αμπουμπακάρι, Αποστολίδη, Αρναούτογλου, Ποζατζίδη και Νόνη. Με την διαφαινόμενη αποβολή του Ηρόδοτο, η SL2 θα συνεχίσει με 28 ομάδες. Κι αυτό διότι, ήδη έχει αποβληθεί ο Απόλλωνας Λάρισας.

Σύμφωνα με τον ΚΑΠ, η ομάδα υποβιβάζεται δύο κατηγορίες και την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στο τοπικό Ηρακλείου. Παράλληλα σε πρόεδρο και μεγαλομέτοχο επιβάλλεται πρόστιμο 100.000 ευρώ.

Πηγή: MikriLiga

Share This Article