“Απέδρασε” με το “διπλό” η Α.Ε.Κοζάνης απέναντι στον Τιτάν Σερβίων

Παύλος Καλεμκερίδης
3 Λεπτά αναγνωσης

Σπουδαία νίκη επί του αξιόμαχου Τιτάνα Σερβίων πήρε η Α.Ε. Κοζάνης στο Πλατανόρεμμα στο παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας.

Η ομάδα του Βαγγέλη Μίχου, αν και με αρκετές απουσίες, κατάφερε να πάρει το διπλό απέναντι σ’ έναν δύσκολο αντίπαλο που πραγματοποίησε μία καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με τις δύο ομάδες να παίζουν ανοιχτό ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες.

Το σκορ άνοιξε η ΑΕΚ στο 9′ όταν ο Θεοδοσιάδης έδωσε στον Μπόντη στα δεξιά, αυτός έκανε την συρτή σέντρα προς το σημείο του πέναλτυ, εκεί ο Ζούρας Αροσβίλι με ωραίο αριστερό σουτ την έστειλε στην γωνία του Βήττα.

Στο 25′ γυριστό σουτ του Παπαδόπουλου απέκρουσε ο Τσέλιος.

Στο 35′ ο Μίχος έδωσε στον Δημήτρη Μπόντη, αυτός πήρε τα βήματα και με καλοζυγισμένο σουτ έστειλε την μπάλα στην γωνία για το 0-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τιτάνας προσπάθησε να πιέσει από την αρχή και στο 53′ μείωσε σε 1-2 με ψηλοκρεμαστό σουτ του Θανάση Τακίδη από μακριά και πλάγια.

Στην συνέχεια η ΑΕΚ πρόσεξε περισσότερο την άμυνα της αλλά έβγαινε απειλητικά στην επίθεση κι έχασε αρκετές ευκαιρίες για να σφραγίσει την νίκη, ιδιαίτερα στο τελευταίο τέταρτο.

Ο Τιτάνας από την πλευρά του προσπάθησε για την ισοφάριση χωρίς όμως να δημιουργεί μεγάλες φάσεις.

Στο 58′ μπάσιμο και σουτ του Θεοδοσιάδη απέκρουσε δύσκολα ο Βήττας.

Στο 61′ μπαλιά του Μαυροδήμου στον Μέτκο, σουτ του τελευταίου από κοντά κόντραρε στους αμυντικούς.

Στο 70′ σουτ του Νέστορα λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Στο 74′ μπάσιμο και σουτ του Μίχου, λίγο άουτ.

Στο 76′ πάσα του Μίχου, σουτ του Θεοδοσιάδη απέκρουσε ο Βήττας.

Στο 78′ σέντρα του Μίχου στον Ανδρεόπουλο που από το ύψος του πέναλτυ σούταρε μόλις άουτ.

Στο 80′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Χαράλαμπος Βουνοτρυπίδης κι έτσι η ΑΕΚ αγωνίστηκε στα τελευταία δέκα λεπτά και τις καθυστερήσεις με δέκα παίκτες.

Στο 85′ ωραία ατομική προσπάθεια του Θεοδοσιάδη που έκανε το αριστερό σουτ αλλά ο Βήττας απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ.

Στο 88′ ο Ανδριόπουλος μέσα από την περιοχή σούταρε λίγο άουτ, στην τελευταία καλή στιγμή του αγώνα.

Ετσι, κι ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, Α.Ε. Κοζάνης παρέμεινε στην 9η θέση με 26 βαθμούς ενώ ο Τιτάνας στην 7η με 38.

ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ (Σωτήρης Μαυροδήμος): Βήττας, Ταϊρης, Χολέβας (60′ Μέτκο), Αθ. Νέστορας, Ζαρογιάννης (80′ Λάσπας), Σαλτσίδης (80′ Δελνιώτης), Πελέκας (46′ Φαρμάκης), Π. Παπαδόπουλος, Τακίδης, Μαυροδήμος, Ευθ. Νέστορας (87′ Νταράμπας).

Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Βαγγέλης Μίχος): Τσέλιος, Παπαχαρίσης, Βουνοτρυπίδης, Βεντούλης, Γουρζουλίδης, Ανδρεόπουλος, Πουτογλίδης, Αροσβίλι (85′ Τσουλλχάϊ), Μπόντης (87′ Ζαφειρόπουλος), Μίχος (88′ Βογιατζής), Θεοδοσιάδης.

Διαιτητής: Κωνσταντινίδης.

Βοηθοί: Σάκκος, Κ. Σίας.

Πηγή: aekozanis

Share This Article