Α’Κατηγορία: Α.Ο.Κρόκος – Μακεδονικός Κοζάνης 2-0

Παύλος Καλεμκερίδης
3 Λεπτά αναγνωσης

Με εξαιρετική εμφάνιση τόσο στην δημιουργία όσο και στην εκτελεστική αποτελεσματικότητα η ομάδα του Γιάννη Τσιρέκα πήρε μια σημαντική νίκη απέναντι στον Μακεδονικό με 2-0.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Τάκη Καραθανάση παρουσίασε μέτρια εμφάνιση,παρά τις ευκαιρίες που είχε,δεν κατάφερε να πάρει κάτι απ’ το παιχνίδι.Ο Κρόκος ήταν πιο αποτελεσματικός,καλύτερος σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού,ήθελε περισσότερο την νίκη και την πήρε μπροστά σε αρκετό κόσμο και των δύο ομάδων.

Μια νίκη που κρίνεται δίκαιη από την εμφάνιση των δύο ομάδων που κατέβηκαν στο γήπεδο να παίξουν ποδόσφαιρο….αφού πλέον το κίνητρο για κάτι καλύτερο έχει πάψει να υπάρχει.

Η Αθλητική Ανασκόπηση βρέθηκε στο γήπεδο Κρόκου και έχει το ρεπορτάζ του παιχνιδιού.

Φάσεις και γκολ

Νωρίς νωρίς ο Κρόκος έδειξε ότι μπήκε στο γήπεδο για να κερδίσει,και στο 5 μόλις λεπτό εξαιρετική μπαλιά του Τσιάρα στον Σκουτέλα,ο τελευταίος πλασάρει ιδανικά τον Βαρυτιμίδη και ανοίγει το σκορ σε 1-0.

Το πρώτο 15λεπτο ανήκει αποκλειστικά στους γηπεδούχους με επιθετικές αιχμές τους Τσιάρα ,Σκουτέλα,δημιούργησαν προϋποθέσεις και για 2ο γκολ με σουτ του Τσιάρα στο 8′ και στο 15′ αντίστοιχα.

Ο Μακεδονικός προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι με σουτ του Τζέλου στο 20′ λεπτό που απέκρουσε ο Παύλος Πάζης που ήταν εξαιρετικός κάτω από τα δοκάρια….

Στο 22’λεπτο ο Χάρης Σακαλής με ωραίο γυριστό σουτ θα προσπαθήσει να σκοράρει με την μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι του Πάζη και να φεύγει άουτ.

Στο 37′ λεπτό δυνατό σουτ του Τσιάρα η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό του παιχνιδιού δεν άλλαξε με τους γηπεδούχους να ελέγχουν πλήρως τον ρυθμό του παιχνιδιού και να πετυχαίνουν και 2ο γκολ σφραγίζοντας την εξαιρετική τους εμφάνιση.

Στο 49′ λεπτό ο σουτ του Σακαλή ο Πάζης αντιδρά σωστά,αποκρούει και διώχνει την μπάλα κόρνερ.

Στο 60′ λεπτό δυνατό σουτ του Μάρκου Τσιάρα, εξαιρετική απόκρουση του Βαρυτιμίδη σε κόρνερ.

Και στο 73′ λεπτό ο Μάρκος Τσιάρας με εκπληκτικό χτύπημα φάουλ 25 μέτρα από την εστία του Βαρυτιμίδη με ένα δυνατό βολέ θα διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς μαζί με τους συμπαίκτες του,αφιερώνοντας το γκολ στον αδερφό του Πασχάλη Τσιάρα.

Έτσι με αυτήν την νίκη οι ομάδα του Γιάννη Τσιρέκα θα φτάσει τους 32 βαθμούς και την 7η θέση στο βαθμολογικό πίνακα,ενώ την επόμενη αγωνιστική θα πάρει ξεκούραστα τους 3 βαθμούς αφού αγωνίζεται με την Α.Ε.Καισαρειάς που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Οι παίκτες του Τάκη Καραθανάση παρέμειναν στους 41 βαθμούς και την 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα και την επόμενη αγωνιστική υποδέχονται τον Εορδαϊκό.

Διαιτητής: Ζαφείρης

Βοηθοί: Θεοδωρίδης – Τυριακίδου

Α Ο.Κρόκος(Γιάννης Τσιρέκας)Πάζης, Κουτσιούκης, Μανώλας (47’Καρανάνος Γ), Καρανάνος Καπλάνογλου Π,Σιδηρόπουλος, Τσιάρας, Σκουτέλας (68’Τούνας), Καπλάνογλου Δ (51’Βουτσίδης), Ντανάτσας (68′ Βογδόπουλος), Τουρτούρας, Γιαννόπουλος (68’Καραφουλίδης)

Μακεδονικός Κοζάνης(Τάκης Καραθανάσης) Βαρυτιμίδης, Τάτσινας,Μουρατίδης,(46′ Χατζηζήσης Θ), Μαλούτας, Πολυχρονιάδης, Σακαλής, Τζέλος,Κατσαρός, Τσικόπουλος, Χατζηζήσης(46′ Αργυρόπουλος), Δούμας

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης

Share This Article