Ακαδημία Ποδοσφαίρου Α.Ο.Κρόκος: Απαιτούμε σεβασμό και ισονομία, απ’ όλους προς την ομάδα μας

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Συνειδητός στόχος της αθλητικής μας κοινότητας είναι να περνάμε καλά όλοι: παίκτες, προπονητές, διοικητικό συμβούλιο, κόσμος!

Η εκτίμηση που επιδεικνύουμε σε κάποιο πρόσωπο για τα ψυχικά και πνευματικά χαρίσματά του και για τα κάθε λογής προσόντα του· η εκούσια τήρηση και συμμόρφωση σε νόμο, διάταξη ή κανόνες· η σωστή συμπεριφορά απέναντι σε κάτι που δεν προσβάλλει ή απειλεί την ταυτότητα, την ιδιαιτερότητα ή την ίδια την ύπαρξη: όλα τα παραπάνω και ακόμη περισσότερα ορίζουν για τον καθένα από εμάς τις έμπρακτες ερμηνείες του συναισθήματος του «σεβασμού».

Συμπληρώσαμε 14 χρόνια μιας εκπληκτικής και συνάμα συναρπαστικής πορείας στην Ακαδημία μας και συνεχίζουμε. Δηλώνουμε ερασιτέχνες με όλη τη σημασία της λέξης και τηρούμε με ευλάβεια όλα όσα ενυπάρχουν στην έννοια «σεβασμός».

Επιθυμούμε, όμως, να πράττετε το ίδιο και για εμάς, για τη δουλειά μας, για την όποια προσφορά μας και για ό,τι έχουμε δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια στα οποία δεν έχουμε δώσει κατά κοινή ομολογία το παραμικρό δείγμα ασέβειας προς όλους όσοι συνυπάρχουν άμεσα ή έμμεσα στον χώρο.

Διαθέτουμε μια Ομάδα με μικρό μέσο όρο ηλικίας, γεγονός που αναδεικνύει ακόμη πιο έντονα την αναγκαιότητα διασφάλισης του σεβασμού: μόνο με αυτόν τον τρόπο βελτιώνεις τις καταστάσεις, προάγεις το επίπεδο και δημιουργείς ευοίωνες συνθήκες για το μέλλον σε όλες τις πτυχές της ζωής.

Είμαστε μια ομάδα που δεν έχει προκαλέσει πρόβλημα σε κανέναν και έχουμε χτίσει ένα υγιές περιβάλλον που όχι μόνο δε σε φοβίζει, αλλά σε βοηθά να αισθάνεσαι άνετα.
Επομένως, δεν απαιτούμε τίποτα περισσότερο από αυτό που δικαιωματικά μας αξίζει: Σεβασμό από όλους προς την Ομάδα μας!

Με τιμή Α.Ο.Kρόκος

Share This Article