Ήττα 4-1 για την Α.Ε.Π.Κοζάνης στο φιλικό με την Κ19 του Ολυμπιακου

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Με λόγια δεν περιγράφεται φυσικά η εμπειρία που έζησε η αποστολή της ΑΕΠ Κοζάνης, το διήμερο που βρέθηκε στην Αθήνα και στον αγώνα που έδωσε με την Πρωταθλήτρια ομάδα του Ολυμπιακού Κ-19.

Η ομάδα μας, που έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση, έχασε μεν με σκορ 4-1, τα κέρδη όμως ήταν τεράστια.

Με πολλές απουσίες (Κουλούσιας-Κιρκιλιανίδης, που βρίσκονται…σε άλλες πολιτείες για δοκιμαστικά, Καραγιαννίδης, Κουντούρης, δυο Ουρουγουανοί…), η ομάδα μας, κόντραρε την ομάδα του Θρύλου, από τους ανθρώπους του οποίου μόνο επαινετικά λόγια ακούστηκαν.

Η αποστολή, που έμεινε σε ξενοδοχείο του κέντρου, έμεινε έκθαμβη από τη φιλοξενία του κορυφαίου συλλόγου της χώρας μας, ενώ ο ένας ή ο άλλος παίκτης μας, κατάλαβε ότι με σκληρή δουλειά μπορεί να κάνει το άλμα που ονειρεύεται.

Καθώς ο στόχος του φιλικού, ήταν και αυτός, να διαπιστώσουν και οι ίδιοι ότι μπορούν να ονειρεύονται ενώ ξέρουν ότι πολλά μάτια βρίσκονται πάνω τους.

Η Οικογένεια της ΑΕΠ Κοζάνης, που η ίδια ξέρει και την αξία της και την πορεία της, δεν επηρεάζεται από τις μικροπρεπείς συμπεριφορές στον τόπο της.

Απέδειξε και αυτή τη φορά ότι έχει κερδίσει το σεβασμό αυτών που την ενδιαφέρει. Των αλήθεια ΜΕΓΑΛΩΝ του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και όχι των..ανύπαρκτων.

Πηγή: aepkozanis

Share This Article