Ήττα του Μακεδονικού Φούφα στην Κατερίνη και οριστικό αντίο στην  Γ΄Εθνική

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο Μακεδονικός Φούφα την Μ. Τετάρτη στην Κατερίνη από τον Πιερικό για την 24η αγωνιστική, μια ήττα που «υπέγραψε» και το μαθηματικό υποβιβασμό της ομάδας στο τοπικό πρωτάθλημα.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Βασσάκη πάλεψαν αλλά 2 γκολ στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου τον οδήγησαν στην ήττα.
Ο Μακεδονικός Φούφα στα εναπομείναντα παιχνίδια θα παίξει για την ιστορία του έτσι ώστε να αποχαιρετήσει με ψηλά το κεφάλι την κατηγορία.

Φάσεις και γκολ
Στο 19′ ο Βασσάκης έφυγε στην κόντρα και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα παρά την προσπάθεια του Μπαλάφα ενώ αμέσως μετά ο Κυπαρίσσης από κοντά πλάσαρε άουτ.
Στο 22ο μεγάλη ευκαιρία για τον Φούφα να διπλασιάσει τα τέρματα του με τον Καλογιανίδη από κοντά να πλασάρει αλλά με το Μπαλάφα θα αποκρούει.

Στο 25ο κεφαλιά του Κραγιόπουλου στο δοκάρι και στο 33ο σουτ του Καρασιούνα άουτ.
Στο 44ο ο Κατσιαμήτας συρτή σέντρα και ο Κυπαρίσσης από κοντά θα ισοφαρίσει σε 1-1 και στις καθυστερήσεις ο Τουλίκας θα βγάλει τη σέντρα και ο Κατσιαμήτας θα γυρίσει το ματς σε 2-1.

Στο 56′ Κυπαρίσσης σουτ διώχνει σε κόρνερ ο Πατουλίδης και λίγα λεπτά μετά κεφαλιά Σεκουλίδη μπλοκάρει ο Μπαλάφας.
Στο 67′ τετ α τετ ο Κατσαβάκης αποκρούει ο Πατουλίδης και 2 λεπτά μετά ο Βασσάκης βρέθηκε σε σε καλό σημείο αλλά βγήκε έγκαιρα ο Μπαλάφας και σώζει.
Στο 93′ φάουλ Καλογιανίδη, αποκρούει σωτηρία ο Μπαλάφας.

Πιερικός: Μπαλάφας, Χατζηκωνσταντίνου, Μακρίδης, Δεληγιάννης, Κυπαρίσσης (84′ Νικολαΐδης), Κατσαβάκης (69′ Καλαϊτζής), Παπαδόπουλος Χ. (84′ Στραβογιάννης), Κατσιαμήτας (84′ Παπαδόπουλος Κ.), Τουλίκας, Κραγιόπουλος (27′ λ.τ. Βήτος), Μαυρίδης.

Μακεδονικός Φούφα: Πατουλίδης, Καρασιούνας (46′ Θεοδουλίδης), Σεκουλίδης, Ρωσίδης, Μωυσιάδης, Σερσέμης, Κοντογουλίδης, Σπανδωνίδης (78′ Λιάμης), Καλογιαννίδης, Βασσάκης, Παπάς (62′ Μητσόπουλος).

Διαιτητής: Αγρίμης
Βοηθοί: Παντικίδης, Ματσιάς (Μακεδονίας)

Ρεπορτάζ: Θεόφιλος Ηλιάδης e-ptolemeos

Share This Article