Ήττα “μαχαιριά” για την Κοζάνη στην Λευκάδα

Παύλος Καλεμκερίδης
4 Λεπτά αναγνωσης

Την εκτός έδρας ήττα με σκορ 1-0 υπέστη η ομάδα της Κοζάνης στην Λευκάδα, από τον τοπικό Τηλυκράτη.

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής των Μπαράζ Ανόδου για την Super League 2.

Οι “ερυθρόλευκοι” δεν είχαν καλή απόδοση μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ το γκολ του Κάρλος Εντουάρντο στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης, ήρθε σαν “μαχαιριά” στις τάξεις της ομάδας.

Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα της Κοζάνης στην διαδικασία στην Μπαράζ, με την εμφάνιση να προβληματίζει. Σίγουρα δεν έχει χαθεί ακόμα τίποτα, αφού απομένουν πέντε αγωνιστικές, για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της, ο οποίος δεν είναι άλλος από το να ανέβει κατηγορία.

Να τονίσουμε πως ο Ψάλτης τραυματίστηκε σοβαρά στους συνδέσμους του ώμου στο πρώτο ημίχρονο και ίσως χάνει το υπόλοιπο των Μπαράζ, χωρίς αυτό να είναι σίγουρο ακόμα, αφού θα υποβληθεί σε μαγνητική.

Η ανασύνταξη στον Σύλλογο είναι αναγκαία, ενώ ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ επιβάλλεται να σηκώσουν κεφάλι, παρά την ήττα, ούτως ώστε στα επόμενα παιχνίδια να επιστρέψουν τόσο στις καλές εμφανίσεις, όσο και στα θετικά αποτελέσματα.

Στα αγωνιστικά, σε μια ζεστή ημέρα στην Λευκάδα, ο φίλαθλος κόσμος των γηπεδούχων έδωσε δυναμικό παρών στις κερκίδες, ενώ περίπου 40 φίλαθλοι της Κοζάνης, βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας.

Το ματς ήταν κατώτερο του μετρίου από πλευράς φάσεων, αφού περιορίστηκε κυρίως στον χώρο της μεσαίας γραμμής, εκεί όπου δόθηκαν πολλές δυνατές μονομαχίες εκατέρωθεν.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι στο 16ο λεπτό με σουτ από το Νιάσσε, αλλά ο Παρδαλός θα μπλοκάρει την μπάλα.

Στο 28′ θα έρθει και η πρώτη απειλή από τον Τηλυκράτη Λευκάδας, με τον Τεγούση να σουτάρει από μακρυά αλλά η μπάλα θα περάσει άουτ.

Στο 34′ μια κεφαλιά του Ζδράβου θα περάσει λίγο δίπλα από το δοκάρι.

Στο 53ο λεπτό, ο Νιφορόπουλος με κοντινό πλασέ θα προσπαθήσει να σκοράρει, αλλά ο Καραγκιόζης θα αποκρούσει σώζοντας την Κοζάνη.

Στο 83ο λεπτό, μετά από εκτέλεση φάουλ του Πάνου, ο Μπίντσης θα πιάσει την κεφαλιά, με τον Παρδαλό να αποκρούει εξ επαφής σε κόρνερ.

Στο 85ο λεπτό και ενώ είχε κόρνερ η Κοζάνη, μετά από φάση διάρκειας στην μεριά της Λευκάδας και μετά από διώξιμο της μπάλας, ο Κάρλος Εντουάρντο θα φύγει στην αντεπίθεση, και με ωραίο συρτό σουτ από διαγώνια θέση θα ανοίγει το σκορ για τον Τηλυκράτη Λευκάδας, μέσα σε εξαλλπυς πανηγυρισμούς.

Η Κοζάνη προσπάθησε με ασφυκτική πίεση να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά δεν κατάφερε να το πετύχει.

Η τελευταία καλή φάση της αναμέτρησης, θα γίνει στο 96ο λεπτό, εκεί όπου ο Κατσής θα κάνει δυνατό σουτ, αλλά ο Καραγκιόζης θα αποκρούσει την μπάλα.

Μετά από αυτή την ήττα η Κοζάνη παρέμεινε στους 3 βαθμούς, ισοβαθμώντας με Τηλυκράτη, Αιολικό και Γιούχτα, ενώ την επόμενη αγωνιστική θα φιλοξενήσει τον Αιολικό στο ΔΑΚ Κοζάνης.

Μπορεί η εμφάνιση της Κοζάνης να μην ήταν και τόσο καλή, αλλά απομένουν άλλα πέντε παιχνίδια, εκεί όπου μπορεί να βελτιωθεί, να πάρει τα αποτελέσματα που πρέπει και να κερδίσει την άνοδό της στην Super League 2.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Τηλυκράτης Λευκάδας: (Ανδρέας Παντζιαράς) Παρδαλός, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Τακίδης, Σκιαδάς,  Τόσκα, Περιστέρης (89′ Σοροβός) Τεγούσης, Γκουντρουμπής,  Ζδράβος (Κατσής) Νικηφορόπουλος (73′ Εντουάρντο)

ΦΣ Κοζάνη: (Μπαδήμας) Καραγκιόζης, Πάνος, Παπαργυρίου, Μαραγκός, Γιαλαμίδης Μπακάλης (89′ Κούφας), Ψάλτης (α.α. 40′ Μπίντσης) Νιάσε, Αποστολίδης  (46′ Λάμπογλου), Βοριαζίδης (75′ Παπανικόπουλος), Κανούλας

Δείτε τις φωτογραφίες του www.top-sport.gr:

Αποστολή στην Λευκάδα: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr   

Share This Article