“Έβγαζε” φωτιές ο Εορδαΐκός στην Εράτυρα….εύκολη νίκη με 0-7 και 15 σερί νίκες για την ομάδα του Γιώργου Ιωαννίδη

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Στην Εράτυρα ο Εορδαϊκός για ακόμα ένα παιχνίδι πετούσε “φωτιές” επιθετικά και «έκαψε» με 0-7 την Αναγέννηση Εράτυρας πετυχαίνοντας έτσι την 15η συνεχόμενη νίκη του.

Ο Χ. Χαραλαμπίδης έδιωξε από νωρίς το όποιο άγχος μπορεί να υπήρξε για το παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα ενώ στο ημίωρο ο Καβαλάρης έκανε το 3-0 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Εορδαϊκός πέτυχε άλλα 4 γκολ με τους Μπαλίτσα στο 60′ λεπτό και Σέχι στο 68′. Ο Νίκος Ματούλας στο 75’λεπτό και ο Ταγγίδης λίγο πριν το τέλος αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση με μια ομάδα που έχει γίνει μια γροθιά μαζί με τον Γ. Ιωαννίδη και πηγαίνει από νίκη σε νίκη.

Ο Εορδαϊκός έπαιξε με Παναγιωτίδη, Στεργιόπουλο (60′ Τρούπκο), Βούρτη (60′ Καλόγηρο), Μ. Χαραλαμπίδη, Πούλιο, Χιμολάρι, Μπαλίτσα, Καβαλάρη (60′ Σέχι), Ματούλα (75′ Ταγγίδη), Χ. Χαραλαμπίδη (75′ Δερβίσι), Τσαγκαλίδη

Στην Εράτυρα ο Εορδαϊκός για ακόμα ένα παιχνίδι πετούσε φωτιές επιθετικά και «έκαψε» με 7-0 την Αναγέννηση Εράτυρας πετυχαίνοντας έτσι την 15η συνεχόμενη νίκη του.

Ο Χ. Χαραλαμπίδης έδιωξε από νωρίς το όποιο άγχος μπορεί να υπήρξε για το παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα ενώ στο ημίωρο ο Καβαλάρης έκανε το 3-0 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Εορδαϊκός πέτυχε άλλα 4 γκολ με τους Μπαλίτσα σο 60ο , Σέχι στο 68ο Ματούλα στο 75ο και Ταγγίδη λίγο πριν το τέλος αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση με μια ομάδα που έχει γίνει μια γροθιά μαζί με τον Γ. Ιωαννίδη και πηγαίνει από νίκη σε νίκη.

Ο Εορδαϊκός έπαιξε με Παναγιωτίδη, Στεργιόπουλο (60ο Τρούπκο), Βούρτη (60ο Καλόγηρο), Μ. Χαραλαμπίδη, Πούλιο, Χιμολάρι, Μπαλίτσα, Καβαλάρη (60ο Σέχι), Ματούλα (75ο Ταγγίδη), Χ. Χαραλαμπίδη (75ο Δερβίσι), Τσαγκαλίδη

Share This Article