Άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι για την Α.Ε.Π.Κοζάνης

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Από μόνος του ένας ακόμα, πολύ δύσκολος αγώνας το Σάββατο για την ομάδα μας.

Στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας, η ΑΕΠ Κοζάνης καλείται να συνεχίσει τις εντυπωσιακές της επιδόσεις και να κερδίσει τον Εδεσσαϊκό.

Μια ομάδα που καίγεται επίσης για βαθμούς, μια ομάδα που η ΑΕΠ Κοζάνης είχε κερδίσει στον πρώτο γύρο με σκορ 2-1 και μάλιστα σε κλίμα κάθε άλλο…παρά φιλικό και σίγουρα όχι αυτό που η ομάδα μας πρεσβεύει.

Η ομάδα μας, επιτέλους βρίσκει τη δικαίωση και στα αποτελέσματα και αυτό ειναι απαραίτητο να συνεχιστεί.

Σχεδόν σε όλο το πρωτάθλημα, ξεχωρίζει και σε ποιότητα ποδοσφαιριστών και κυρίως σε φρεσκάδα και νεανικότητα.

Δυστυχώς σε ένα πρωτάθλημα που κανείς δεν προστατεύει το ποδόσφαιρο το αληθινό, παρά μόνο τη σκοπιμότητα, η ΑΕΠ Κοζάνης είναι σαν ένα ψάρι…στη στεριά.

Με την πιο νεανική ομάδα-πιθανόν σε όλα τα Ελληνικά πρωταθλήματα- με 15αρηδες και 16αρηδες στην ενδεκάδα, με 17χρονο βασικό τερματοφύλακα, προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο, σε ένα χώρο που τελικά επικρατεί η δύναμη, το “αντί ποδόσφαιρο” και το…”πέσε κάτω”, αν τυχόν και έχει προηγηθεί ο αντίπαλος.

Με διαιτητές άπειρους ή και προκατειλημμένους, πολλά παιχνίδια καταλήγουν να είναι μια παρωδία ποδόσφαιρου.

Κόντρα σε όλα αυτά η ΑΕΠ Κοζάνης, προσπαθεί να αποδείξει ότι άλλος είναι ο σωστός δρόμος, κυρίως για τα νέα παιδιά, σε μια ομάδα που παίρνουν πολλές ευκαιρίες και καλούνται να αντιμετωπίζουν μονίμως…παλαίμαχους.

Το παιχνίδι με τον Εδεσσαϊκό, είναι ένα ακόμα κρας-τεστ για την ομάδα μας.

Η νίκη στην Ελασσόνα, η νίκη στο Αγγελοχώρι δείχνει τις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας μας και φυσικά στόχος είναι η συνέχιση των επιτυχιών.

Δυστυχώς, το..ιατρικό δελτίο τραυματιών, είναι μακρύ αλλά έχει αποδειχθεί ότι αδιάφορο με το ποιος αγωνίζεται, η ομάδα μας διαθέτει επιλογές και φυσικά και το σωστό κοουτσάρισμα.

Ο Λόπεζ -που ήταν μια ομάδα μόνος του στην Ελασσόνα- επέστρεψε με διάσειση, ο Πατίλας ταλαιπωρείται με τη μέση του, ο Βασίλτσης δεν δείχνει ακόμα έτοιμος.

Εκτός και ο μακρόχρονα τραυματίας μας, Ντόβας.

Πηγή: aepkozanis

Share This Article