Τελετή λήξης της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του ΠΑΣ Φλώρινας

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Ίσως η προπόνηση που προκάλεσε την μεγαλύτερη χαρά και τα λαμπρότερα χαμόγελα…ήταν η τελευταία προπόνηση της φετινής χρονιάς που πραγματοποιήθηκε στην τελετή λήξης της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου “ΠΑΣ Φλώρινα”.

Η τελετή ξεκίνησε με την απονομή του Πρωταθλητή ΕΠΣ Φλώρινας στην ομάδα Κ14 από τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης Φλώρινας,κυρίους Αντωνιάδη και Μουρατίδη.

Ακολούθησε βράβευση των αθλητών των μικρότερων τμημάτων με απονομή αναμνηστικών μεταλλίων από τον Πρόεδρο του ΠΑΣ Φλώρινας Στέφανο Μαυρουδή,τον Γενικό Γραμματέα Τασομήνη Σωτήριο,και τον Ταμία του Συλλόγου Κωνσταντίνου Κωνσταντίνο.

Στην συνέχεια το γήπεδο του ΔΑΚ χωρίστηκε σε μικρότερα γηπεδάκια,και δόθηκαν πραγματικές “μάχες”με τα παιδιά να βγάζουν το καλύτερο εαυτό τους και τους να δείχνουν ότι αν και τα χρόνια περνάνε,το ποδόσφαιρο δεν ξεχνιέται.

Στο τέλος των αγώνων τα παιδιά,οι προπονητές και αρκετοί από τους γονείς απόλαυσαν το παιχνίδι με το παραδοσιακό “μπουγέλο”.

Το κλείσιμο της ημέρας έγινε με ευχές για  καλό και ξέγνοιαστο καλοκαίρι με πολύ παιχνίδι.

Το ραντεβού ανανεώθηκε όπως συνηθίζεται για την τελευταία Δευτέρα του Αυγούστου,σε μια νέα χρονιά που θα βρει την Ακαδημία ποδοσφαίρου του ΠΑΣ Φλώριναςνα πρωτοπορεί με νέες ιδέες και συνθήκες που ήδη επεξεργάζονται οι άνθρωποι του Συλλόγου,και στοχεύουν στην αρτιότερη εκπαίδευση των νεαρών μας αθλητών.

Ακαδημία Ποδοσφαίρου “ΠΑΣ Φλώρινα”

Share This Article