Στον Εθνικό Κοζάνης ο Παναγιώτης Γκλιάνας

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Το Φ.Σ. Εθνικός Κοζάνης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Παναγιώτη Γκλιάνα.

Ο νέος παίκτης της ομάδας μας ξεκίνησε το μπάσκετ στις ακαδημίες του Μέγα Αλέξανδρου Κοζάνης και έπειτα στους Διοσκουρους Κοζάνης.
Την περσινή χρονιά ο κόουτς Τζιλίνης έδειξε πόσο τον πιστεύει και τον έριξε στα βαθειά της Γ Εθνικής σε ηλικία 17 ετών με την φανέλα του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας, όπου και έκανε εκπληκτικό πρωτάθλημα τραβώντας τα βλέμματα πολλών ομάδων, μεταξύ αυτών και του Άρη Θεσσαλονίκης όπου πήρε μεταγραφή τον Δεκέμβριο για να συμμετέχει στο εφηβικό πρωτάθλημα.


Κάπου εδώ θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι μπαμπάς του Παναγιώτη είναι ο Νίκος Γκλιάνας παλαίμαχος αθλητής του Εθνικού Κοζάνης, έτσι ο μικρός θα παίξει με την φανέλα του Εθνικού που φορούσε στα πρώτα βήματα της μεγάλης καριέρας του ο μπαμπάς του.

Μετά τη συμφωνία ο Παναγιώτης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ σε μια ιστορική ομάδα του νομού μας όπως ο Εθνικός Κοζάνης και θέλω αρχικά να ευχαριστήσω τον κόουτς της ομάδας κύριο Τζιλίνη Ζήση και τον πρόεδρο της ομάδας κ. Μάστορα για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν.Εύχομαι να έχουμε μια χρόνια χωρίς τραυματισμούς και με υγεία να κατορθώσουμε τον στόχο της ανόδου!!

Επιμέλεια: Athlitikianaskopisi.gr Παύλος Καλεμκερίδης

Share This Article