Πιερικός: Προφορικό deal συνεργασίας με τον Περικλή Αμανατίδη

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Ευοδώθηκαν οι προσπάθειες για ηχηρό όνομα στον πάγκο του Πιερικού, καθώς υπάρχει προφορικό deal συνεργασίας με τον Περικλή Αμανατίδη, όνομα που ανέδειξαν με ανακοίνωσή τους οι Κατερινιώτες, ως βασική προσπάθεια-περίπτωση για το τιμόνι τους.

Εντέλει ο έμπειρος Θεσσαλονικιός τεχνικός είπε το «ναι» και σύντομα έρχεται η επίσημη ανακοίνωση και ξεκινά ο νέος σχεδιασμός, με υψηλές στοχεύσεις και μεταγραφική αντεπίθεση.

Αυτή είναι η πρώτη κίνηση ενδεικτική των διαθέσεων τόσο του προέδρου Τομ Παπαδόπουλου όσο και του νέου υπεύθυνου ποδοσφαιρικού τμήματος Γιάννη Τρελλόπουλου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Περικλής Αμανατίδης έχει πολλές ανόδους στο παλμαρέ του, πολλές παραστάσεις σε πάγκους σε Β΄ και Γ΄ Εθνική και άριστη γνώση του πρωταθλητισμού.

Πέρυσι ο Αμανατίδης δούλεψε στον Ηρακλή και παλιότερα σε Αναγέννηση Καρδίτσας, Καλαμάτα, Ολυμπιακό Βόλου, Πανσερραϊκό, Αιγινιακό, Κοζάνη, Μακεδονικό, ΠΑΣ Γιάννινα, Καλλιθέα, Βέροια, Ποσειδώνα Νέων Πόρων, Αγροτικό Αστέρα, Νίκη Βόλου, Τρίκαλα, Λαμία, Αμπελόκηπους και Απόλλωνα Κρύας Βρύσης.

monobala.gr

Share This Article