Κοντά στον Πέτκοβιτς η Ένωση….η ΑΕΚ ετοιμάζει το deal μετά την πώληση Πόνσε

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Συνήθως όταν αναλαμβάνει μία νέα διοίκηση οι πρώτες κινήσεις που γίνονται είναι μεταγραφές. Κάποιες καλές αγορές, για να φτιαχτεί ο κόσμος και να κερδίσει πόντους σε εκτίμηση ο νέος ιδιοκτήτης.

Στην περίπτωση του Μάριου Ηλιόπουλου τα πράγματα έγιναν διαφορετικά. Σήμερα συμπληρώνεται μία εβδομάδα από την ανακοίνωση της νέας εποχής της ΑΕΚ και ακόμη δεν έχει παρουσιαστεί κάποια κλεισμένη μεταγραφή, ολοκληρώθηκε όμως μία πώληση ρεκόρ για τον σύλλογο.

Η ΑΕΚ θα βάλει 9 εκ ευρώ στα ταμεία της, απο την πώληση του Πόνσε. Ασφαλώς και δεν χωρά αμφιβολία πως για 9 εκ ευρώ τον Πόνσε τον πουλάς. Η απόδειξη πως πρόκειται για ένα πολύ συμφέρων deal για την ΆΕΚ, έρχεται απο μία ματιά στα νούμερα που χρειάζεται για να έρθει η συμφωνία με έναν πολύ ανώτερο στράικερ.

Ο γνωστός σε όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου, στράικερ Πέτκοβιτς, διεθνής με την Εθνική Κροατίας, έχει συμβόλαιο με την Ντιναμό στα 800 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο και μία ρήτρα στα 2,5 εκ ευρώ.

Είναι δεδομένο πως τα νούμερα που χρειάζονται για την απόκτηση του, είναι πολύ εφικτά. Μοιάζει σαν μία μεταγραφή που θα είναι παράλογο να μην καταφέρει να την κλείσει ένας νέος ιδιοκτήτης που έχει εξασφαλίσει ήδη να βγάλει σημαντικό κέρδος από την συγκεκριμένη φάση, αλλά και να περάσει στο ρόστερ της ομάδας του ένα πολύ πιο βαρύ όνομα απο τον Πόνσε.

Share This Article