Κηφισιά: Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τον Εθνικό Άχνας

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τον Εθνικό Άχνας

Μετά από δέκα μέρες στην Πτολεμαΐδα, με καθημερινές διπλές προπονήσεις, η Κηφισιά έδωσε το απόγευμα της Τρίτης 18 Ιουλίου το πρώτο φιλικό παιχνίδι εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας από την Κύπρο.

Το φιλικό ήταν προπονητικού χαρακτήρα, με τον Γιάννη Αναστασίου να δίνει την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές του να ξεμουδιάσουν και να δώσουν τα πρώτα δείγματα γραφής. Η κυπριακή ομάδα ήταν αυτή που πήρε τη νίκη (1-0), αν και το αποτέλεσμα της αναμέτρησης μικρή σημασία έχει.

Στο φιλικό με τον Εθνικό Άχνας, ο Γιάννης Αναστασίου χρησιμοποίησε τους εξής ποδοσφαιριστές: Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο, Εμάνουελ Σάκιτς, Νίκο Βαφέα, Λούκα Τσάπαν, Μάνο Σμπώκο, Αντώνη Παπασάββα, Γιώργο Κωνσταντακόπουλο, Νικολάς Αντερέγκεν, Πάνο Πρίτσα, Γιάννη Μασούρα, Ματέους Μπαρμπόσα, Φαμπιάν Αντούνες, Γιώργο Δημοσθενιάδη, Χρήστο Μπάκο, Βασίλη Σπίνο, Γιάννη Νικοπολίδη, Ανδρέα Τεττέι και Θοδωρή Αντωνόπουλο.

Σήμερα Τετάρτη η αποστολή της Κηφισιάς επιστρέφει στη βάση της, όπου θα συνεχίσει τις προπονήσεις για λίγες ημέρες, πριν αναχωρήσει για την Ολλανδία για το β’ στάδιο της προετοιμασίας.

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης

Share This Article