Ηρόδοτος: «Η συμμετοχή μας στην Γ’ Εθνική θεωρείται αδύνατη»!

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Με ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης Ηρόδοτος χαρακτήρισε αδύνατη την συμμετοχή της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη Ηροδότου, επιβεβαίωσε ότι με τα τωρινά δεδομένα δεν μπορεί να αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική λόγω του δυσβάσταχτου οικονομικού βάρους, προτείνοντας την συμμετοχή της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣ Ηρακλείου σε περίπτωση που δεν βρεθεί κάποιος ενδιαφερόμενος, να επενδύσει στον Σύλλογο με τις απαραίτητες εγγυήσεις μέχρι και την καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής στην Γ’ Εθνική στις 20 Ιουλίου.

Ανακοίνωση Ερασιτέχνη Ηροδότου

Μετά από αρκετές διαβουλεύσεις και προσπάθειες του Δ.Σ του Ερασιτέχνη η συμμετοχή της ομάδας μας στην Γ’Εθνική με τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει θεωρείται αδύνατον.

Η ομάδα μας προέρχεται από έναν αιφνίδιο υποβιβασμό ο οποίος έχει κοστίσει στην ομάδα μας σε διάφορα επίπεδα.

Η νέα συγκρότηση των ομίλων στην Γ’ Εθνική επιφέρει ακόμα ένα δυσβάστακτο οικονομικό βάρος όπου στην παρούσα κατάσταση δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε.

Με απλούς υπολογισμούς η συμμετοχή μας στην Γ’ Εθνική Κατηγορία και απαιτεί ΜΠΆΤΖΕΤ άνω των 200 εως 300 χιλιάδων ευρώ,για επιτευχθεί έστω η παραμονή στην κατηγορία αυτή, όπου βάση της προκηρύξεως θα μετέχουν 17 ομάδες και θα υποβιβάζονται 7 , εδώ να σημειωθεί οτι θα μετέχουν τουλάχιστον 7 ομάδες απο το Βόρειο Αιγαίο για πρώτη φορά στην ιστορία του Ομίλου.

Όπου θα απαιτούνται 14 και πλεον ταξίδια με κόστος 7 εως 8 χιλιάδων ευρώ ανά ταξίδι πράγμα που ειναι αδύνατον να ικανοποιήσουμε οικονομικά.

Το Δ.Σ του Ερασιτέχνη προτείνει η ομάδα μας να συμμετέχει στο Α1 της ΕΠΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ με σκοπό την επανίδρυση και ανασυγκρότηση της ομαδας μας σε ολα τα επίπεδα.

Παράλληλα το Δ.Σ του Ερασιτέχνη πριν προβεί σε αυτήν την ενέργεια εως την τελευταία ημέρα δήλωσης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής την 20-07-2023…καλεί επίσημα όποιον θεωρείτε κατάλληλος με την μορφή επενδυτή και με τις κατάλληλες και απαραίτητες εγγυήσεις, όπου να μπορεί να οδηγήσει με ασφάλεια και μακρυά απο τοξικότητες την ομάδα μας στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, η πόρτα μας είναι ανοιχτή για κάθε ενδιαφερόμενο, πάντα με την συμμετοχή και την αμέριστη συμπαράσταση του Δ.Σ του Ερασιτέχνη.

Πηγή: PrimeSport.gr

Share This Article