Ελένη Μουρατίδου: Δίκαια το πρωτάθλημα και την άνοδο οι Σειρήνες Γρεβενών

Παύλος Καλεμκερίδης
4 Λεπτά αναγνωσης

Οι Σειρήνες Γρεβενών κατέκτησαν το πρωτάθλημα στον 4ο όμιλο της Β’ Εθνικής, παίρνοντας την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Μια από τις βασικές πρωταγωνίστριες στην πορεία της ομάδας, η Ελένη Μουρατίδου, μίλησε αποκλειστικά στο Kingsport.gr και στον Γιάννη Δρόσο για το πρωτάθλημα και την πορεία της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Ελένης Μουρατίδου στο Kingsport.gr:

Θα ήθελα ένα σχόλιο για την πορεία της ομάδας τη χρονιά που ολοκληρώθηκε

«Φέτος η ομάδα των Γρεβενών έχοντας κάνει μεταγραφές έστησε μια πολύ δυνατή ομάδα. Από το πρώτο παιχνίδι υπήρχε ο στόχος. Όσο βλέπαμε ότι είμαστε όλο και πιο κοντά στο πρωτάθλημα τόσο πιο πολύ παθιαζόμασταν, χαιρόμασταν κάθε παιχνίδι, δενόμασταν ακόμη περισσότερο. Το πιστέψαμε δουλέψαμε στις προπονήσεις και είχαμε αυτό το αποτέλεσμα».

Τα συναισθήματά σου;

«Τα συναισθήματα μου σίγουρα είναι χαρά. Ανταμείφθηκε ο κόπος μιας χρονιάς με τον καλύτερο τρόπο».

Οι στόχοι σου για την επόμενη σεζόν;

«Οι στόχοι μου για την επόμενη σεζόν σίγουρα είναι να έχω μια χρονιά σαν την φετινή πετυχημένη».

Πού αφιερώνεις αυτόν τον τίτλο;

«Αυτόν τον τίτλο θα τον αφιερώσω στον πατέρα μου δεν είναι μαζί μας τον έχω χάσει εδώ και δύο χρόνια και είναι αισθητή η απουσία του στις κερκίδες».

Τι απήχηση είχε η ομάδα από τον κόσμο και ποια ήταν η στήριξη που είχατε από τη διοίκηση;

«Ο κόσμος των Γρεβενών είναι το κάτι άλλο… Μου έκανε τρομερή εντύπωση κάθε Κυριακή το γήπεδο να είναι γεμάτο. Ο κόσμος των Γρεβενών είναι δίπλα στην ομάδα μας βοήθησε πάρα πολύ και αυτό το κομμάτι στο να πετύχουμε τον στόχο μας ένας τρόπος, ας πούμε, για να τους ευχαριστήσουμε που ερχόντουσαν ήταν να βλέπουν ένα όμορφο ποδόσφαιρο και πλέον την ομάδα της πόλης στα μεγάλα σαλόνια.

Και η στήριξη την διοίκησης ήταν απλά φανταστική σε όλα δίπλα μας δεν μας έλειψε τίποτα ζητούσαμε κάτι και την επόμενη μέρα ήδη είχε λυθεί. Και αυτό με εντυπωσίασε να υπάρχει τόσο καλή διοίκηση σε ομάδα Β’ Εθνικής».

Πώς κρίνεις το επίπεδο της φετινής Β’ Εθνικής και τις άλλες τρεις ομάδες που ανέβηκαν και τι πιστεύεις ενόψει του νέου πρωταθλήματος στην Α’;

«Το πρωτάθλημα φέτος τα είχε όλα ομάδες με παραπάνω εμπειρία, ομάδες με πολλή ψυχή και πάθος δυνατές ομάδες σωματικά γρήγορες ομάδες… Για τις τρεις ομάδες που ανέβηκαν έχω να πω συγχαρητήρια και να έχουν μια καλή πορεία στην Α’ Εθνική. Στην Α’ Εθνική τώρα το πρωτάθλημα δεν είναι καθόλου εύκολο έχω παίξει ξέρω πως είναι έχει άλλες απαιτήσεις. Πιστεύω στην Α’ πλέον θα υπάρχουν πάρα πάνω ντέρμπι και δεν θα υπάρχουν εύκολες Κυριακές».

Ως παίκτρια που βρίσκεσαι χρόνια στο χώρο αυτό, πώς βλέπεις την πορεία και την εξέλιξη του ποδοσφαίρου γυναικών στην Ελλάδα; Και αν έχει παρουσιάσει σημάδια βελτίωσης από όταν ξεκίνησες έως τώρα;

Τ«Αύτη είναι μια ερώτηση που επί πολλά χρόνια έδινα την ίδια απάντηση ότι ακόμη δεν υπάρχει βελτίωση…. Φέτος όμως μπορώ να πω με χαρά ότι έχουμε κάνει δύο βήματα μπροστά μιας και πλέον δεν υπάρχει μόνο ΠΑΟΚ και Άρης, υπάρχουν πλέον και ΑΕΚ και Παναθηναϊκός. Μεγάλο βήμα… Αυτό το άκουγα από τα 16 μου ότι θα γίνει και έγινε τώρα. Επίσης πολλές ακαδημίες πλέον έχουν τμήματα κοριτσιών ακόμη περισσότερες προπονήτριες σε γήπεδα αυτά είναι κομμάτια που πιο παλιά δεν τα βλέπαμε. Θέλω να πιστεύω ότι θα έχει συνέχεια όλο αυτό πλέον και να γίνεται ακόμη καλύτερο».

Πηγή:Kingsport.gr

Share This Article