Αυτή είναι η τελική μορφή του νέου πρωταθλήματος – Την Τετάρτη (10/7) η απόφαση

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Την Τετάρτη 10/7, όπως έχει αποφασιστεί, θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της Super League 2, στην οποία μεταξύ άλλων αναμένεται να συζητηθεί το νέο φορμάτ του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, όπως είχε ενημερώσει το monobala.gr, στην ΓΣ θα συζητηθούν το νέο μοντέλο του πρωταθλήματος, το οποίο, ενώ αρχικά ήταν να έχει έναν όμιλο, τελικά θα έχει δύο.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας όμιλος θα έχει 11 ομάδες και ο άλλος 10. Μετά την λήξη της κανονικής διάρκειας, θα υπάρξουν play offs και play outs για τις ομάδες που θα ανέβουν αλλά και θα πέσουν στην Γ’ Εθνική.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί και ΔΣ, όπου θα γίνει έγκριση των νέων μελών που ανέβηκαν από την Γ’ Εθνική (Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, Καβάλα, Πανιώνιος, Παναργειακός).

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη (10/7) θα πραγματοποιηθεί ΓΣ και στη Super League,  στην οποία θα συζητηθεί η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος και η τελική ημερομηνία έναρξης αυτού

H ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024 και ώρα 14:15 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της ‘’Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας Super League 2’’ , στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Διοικητικός – Οικονομικός Απολογισμός περιόδου 2023-2024.

Εάν δεν υπάρξει απαρτία, η Τακτική Γενική Συνέλευση θα συγκληθεί, χωρίς άλλη πρόσκληση, την επόμενη ημέρα, δηλαδή στις 11 Ιουλίου 2024 και ώρα 14:15, στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού».

Πηγή: Monobala

Share This Article